‘Volem continuar treballant amb Tu, campanya de col·laboració de les Llars del Seminari

campanya col·laboració llars del seminari

‘Volem continuar treballant amb Tu, campanya de col·laboració de les Llars del Seminari

Els 18 habitatges de l’edifici de l’antic seminari diocesà han acollit 64 famílies i un total de 105 infants en els darrers nou anys

Les Llars del Seminari han posat en marxa la campanya ‘Volem continuar treballant amb Tu’, amb la què es vol activar la solidaritat de la ciutadania per continuar col·laborant en el projecte de la Fundació entre Tots i per al Bé de Tothom, que el 2015 va habilitar 18 habitatges en l’edifici de l’antic seminari diocesà, per acollir famílies desnonades o amb dificiltat en l’habitatge, amb la finalitat de facilitar-les-hi un habitatge digne i alhora acompanyar-les i empoderar-les en el camí cap a la recuperació de la seva plena autonomia.

En aquests nou anys, 64 famílies amb un total de 105 infants n’han pogut fer ús, mercès a la col·laboració d’un bon nombre de voluntaris i la solidaritat de particulars i empreses amigues. Actualment, els 18 habitatges acullen 62 persones, trenta de les quals són menors.

Tot i la solidaritat que rep el projecte, sovint és difícil fer front  a les despeses anuals. Una situació que s’ha complicat més enguany, fins ara les administracions aportaven el 25% del pressupost anual, aquest percentatge actualment no s’ha rebut, ens han respost negativament per manca de pressupost. quan s’ha quedat fora de la línia de subvencions de les Administracions. Cal tenir en compte que a les Llars també hi ha dos professionals treballant per atendre i acompanyar les famílies, aixó com gestionar el projecte. 

La resta del pressupost es cobreix amb les aportacions dels Amics de les Llars, convenis amb empreses, campanyes de col·laboració, les aportacions de les famílies acollides i el suport de la Xarxa d’Habitatges d’Inclusió Social.

Per totes aquestes raons i davant aquesta incertesa, les Llars del Seminari han posat en marxa aquesta campanya, personalitzant-la amb la ciutadania, que és la que majoritàriament des del primer dia ha estat al costat del projecte i l’ha fet possible fins avui. 

‘Volem continuar treballant amb Tu’ per intentar fer una societat més justa.

Les aportacions es poden fer al compte corrent: ES19 2100 0203 7802 0095 5228 o a través de BIZUM: 03858.

campanya col·laboració llars del seminari
Sense Comentaris

Deixa'ns el teu comentari